Toiminta

13.4. Pääsiäismaanantaina klo 15 nettikokous Sanan hetkiä Facebook-livelähetyksenä, jossa vieraana Seppo Mäkipää ja Taisto Lindberg sekä Haapavedeltä musiikkia, Raamatun sanaa ja todistuksia Herran hyvyydestä. Rukoilemme rukousaiheiden puolesta, joita voit jättää seurakunnan sähköpostiin ja puhelimeen (linkki yhteystietoihin).

19.4. klo 12 Facebook-livelähetys, jossa rohkaisua Raamatusta sekä laulua ja rukousta rukousaiheiden puolesta.

Torstaina 23.4. klo 18 Facebook-livelähetyksenä kiitos- ja rukousilta. Voit jättää ohjelman aikana kommenttikenttään rukousaiheita, joiden puolesta rukoilemme. Jeesus kuulee rukouksemme ja koskettakoon jo nyt sinua, joka Jeesuksen kosketusta tarvitset!

Sunnuntaina 26.4. klo 12 Sanan ja rukouksen hetki Facebook-livelähetyksenä.

Torstaina 30.4. klo 18 Facebook-livelähetyksenä rukoushetki. Rukoilemme rukousaiheiden puolesta yhdessä. Voit laittaa aiheita kommenttikenttään live-lähetyksen aikana.

Sunnuntaina 3.5. klo 12 Facebook-livelähetyksenä hetki Raamatun ja rukouksen äärellä. Rukoilemme rukousaiheiden puolesta yhdessä. Voit laittaa aiheita kommenttikenttään live-lähetyksen aikana.

Torstaina 7.5. klo 18 sanan ja rukouksen Facebook-livelähetyshetki. Rukoilemme rukousaiheiden puolesta. Voit laittaa rukousaiheita Facebook-sivulle tai kommenttikenttään live-lähetyksen aikana.

Torstaina 14.5. klo 18 live-rukoushetki Haapaveden helluntaiseurakunnan Facebook-sivulla. Rukousaiheita voi edelleen laittaa kommenttikenttään lähetyksen aikana.

Sunnuntaina 17.5. klo 12 livelähetyksenä Raamatun sanan ja rukouksen tilaisuus seurakunnan Facebook-sivulla. Jumala puhuu Jeesuksen kautta meille!

Torstaina 21.5. klo 18 live-rukousilta Haapaveden helluntaiseurakunnan Facebook-sivulle. Rukoilemme rukousaiheiden puolesta, joita voi laittaa kommenttikenttään lähetyksen aikana.

Sunnuntaina 24.5. klo 12 livelähetys Raamatun sanan sekä rukouksen merkeissä.

Torstaina 28.5. klo 18 rukouslivelähetys Haapaveden helluntaiseurakunnan Facebook-sivulla. Rukousaiheita voi laittaa jälleen kommenttikenttään lähetyksen aikana. Olit sitten missä tahansa, niin voit laittaa rukousaiheita ja rukoilemme lähetyksen aikana ja jälkeen niiden puolesta.

Sunnuntaina 31.5. klo 12 Facebook-livelähetys Raamatun sanan ja rukouksen merkeissä. Pyhä Henki täyttää edelleen uskoontulleita ensimmäisen kerran tai uudestaan. Helluntaikokemus on totta sekä armolahjat!

Linkki seurakunnan Facebook-sivulle:

Tiedote koskien seurakuntamme yleisiä tilaisuuksia

Koronaviruspandemian vuoksi seurakunnan tilaisuudet on peruttu 31.5.2020 saakka. Kun asiaan tulee muutoksia tai lisää tietoa, tiedotamme kotisivuillamme ja Facebookissa.

Vaikka rukoushuoneen ovet ovat kiinni, niin seurakuntaan tai muuhun hengelliseen asiaan liittyen meihin voi olla yhteyksissä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta.

Käytämme tämän ajan rukoillen päättäjien, kansamme ja maamme puolesta sekä erikoisesti riskiryhmään kuuluvien puolesta.

Seurakunnalle lahjoittaminen

Seurakunnan jäseniä pyydetään huomioimaan poikkeustilanteessa seurakunnan tarpeet. Voit antaa seurakunnalle lahjoituksen seurakunnan tilille:

FI95 5029 0450 0853 41
Viitenumero: 13 (seurakuntauhri)

Kiitos, kun muistat tällaisen mahdollisuuden kantaa taloudellista vastuuta.