Tiedote Haapaveden helluntaiseurakunnan tilaisuuksista 18.12.2020 asti

Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt kiihtymävaiheeseen koronaviruksen leviämisessä ja siksi ohjeet kokoustoiminnassamme ovat seuraavat:

Seurakunnan tilaisuuksiin voi tulla vain oireettomana. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, ota oma kasvomaski mukaan. Tarvittaessa annamme tarvitseville maskin rukoushuoneeseen tultaessa.

Huolehditaan käsihygieniasta sekä pidetään penkeissä välimatkaa niin, että istumme joka toiseen penkkiriviin ja penkin päihin. Näin välimatka toisiin pysyy turvallisena.

Tervetuloa kuitenkin mukaan näiden ohjeiden saattelemana. Seuraamme koronan leviämistilannetta ja joulukuun tilaisuuksista ilmoitamme viikoittain seurakunnan Facebook-sivulla.

Koronan leviämisen takia Pohjois-Pohjanmaalla ja myös Haapaveden ympäristössä joudumme peruuttamaan 6.12. klo 11 Ehtoolliskokouksen turvallisuussyiden takia. Ilmoitamme Facebook-sivulla, mikäli viruksen leviämisessä tulee muutoksia tai uusia kokoontumisohjeita eli kieltoja tulee.

Lisäksi tiedotamme, että mikäli haluat joululehtiä itsellesi ja läheisillesi, niin ilmoita seurakunnan kirjapöydän hoitajalle Aino Rautiaiselle 040-7640847 tai Harri Tiaiselle 040-5906017, niin toimitamme sinulle ne pikaisesti. Tai voit sopia milloin tulet hakemaan rukoushuoneelta lehtiä. Saatavilla on Kultalyhdettä, Hyvä Sanoma -joululehteä sekä lapsille oma Jees-joulunumero.

Viikko 49

2.12. keskiviikkona klo 18 Rukousilta yhdessä Vapaakirkon kanssa.

3.12. torstaina klo 18 Raamattupiiri Kärsämäellä Konttilassa.

Pidämme myös rukouslivelähetyksen torstaina 3.12 klo 18 srk:n FB-sivulla. Laita rukousaiheita kommenttikenttään tai srk:n sähköpostiin haapavedenhelluntaisrk@gmail.com